Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Dagen som varit

 

sängen väntar

tröttheten börjar ta över

det har varit en lång dag

längtar efter en god natts sömn

 

hade jag vetat vad som skulle

ske idag kanske jag tagit reda

på mera

 

nu är det gjort och jag sitter

här med fyra styng i min läpp

efter en biopsi

 

det var ändå viktigt att få det gjort

så läkaren får skriva ut dom

ögondroppar jag så väl behöver

för mina torra ögon

 

nödvändigt även så att jag får

veta vad min muntorrhet beror

på, det känns lite konstigt just nu

det ska bli bättre efter en vecka

så jag litar på dom som kan och vet

att allt säkert blir bra till slut

 

 

anits 20 augusti 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-21 00:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du kan göra poesi även av det svåra vardagliga!
Väl poetat!
2012-08-25

  Lars Hedlin
Värme kram till dig!
2012-08-23

  ULJO
Det löser sig ska du se
2012-08-22

  M M Mannheim VIP
Så flyr dagarna ur våra liv! Fin vardagspoesi av Anits!
2012-08-21

  HelenaW
Krya på dig..
2012-08-21

    Yarissa
kram till dig!
2012-08-21

  Ljusletaren
Krya på dig!
Hoppas att natten har varit givande för dig?
/kram
2012-08-21

  poetryGirl
vacker titel, vackert foto
2012-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, allt blir säkert bra till slut...
2012-08-21

    ej medlem längre
Ha det Gott!
2012-08-21

  Bibbi VIP
Hälsokram!
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP