Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter sorg

Daggen har gjort sitt
Nu skiner solen




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-21 12:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bra bild.
2012-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...nu fortsätter vi...
2012-08-21

    ej medlem längre
Ny kapitel kan inte öppnas bättre.
2012-08-21

  Robert Jonsson VIP
Härligt !
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP