Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På bild

Ett förstulet minne
Du är sliten ur tiden

Dom har placerat dig
Där dammet härjar

Tusentals pixlar
I sammansatt form

Och ramen är kantstött
Med flagnande färg

Älskling, älskling på väggen där
Säg mig vad gör du här




Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-21 19:55



Bookmark and Share


  Linn.
Vackert.
2012-09-16

  Linn.
Vackert.
2012-09-16

    Katta70 VIP
Vemod vemod, som gör förstulet ont.
Så fint skrivet!!
2012-08-31

    ej medlem längre
fin text.
2012-08-23

    L e e
Jag tyckte om din text! Jättebra!
2012-08-22

    ej medlem längre
Tycker om dina ord. Mycket.
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds