Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta mig dit jag inte vågar

jag tror att jag vill älska
med en främmande man
lämna alla orden
lämna våra namn
en främlings hand
på en främmande kropp
bli en del av en hemlighet
som snart glöms bort
en stund av frihet
när jag gör vad jag vill
i en bil i en säng
vid en sjö på en äng
vill jag lämna mig själv
moralisk och trist






Fri vers (Fri form) av lilla moln
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-22 11:41



Bookmark and Share


  Knickedick
Ge sig hän!
Flyga!
Drömma!
och sedan plask på jorden igen
2012-08-22

  Alva Johnsson VIP

Förbjuden, kittlande och het.
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln