Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig?

För dig är kartan
Hela världen

Berlinerblått
Med gröna stänk

Men du säger
"Allt ska jag se"

Så sockrar du
Livet

Flera matskedar
"Allt är underbart"

Jag har sett
Under din säng

Där skuggspelen
Klyver orden




Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 317 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-08-22 15:37



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Väl beskrivet! Den här rymmer många bottnar. Du har skrivit komprimerat om någonting man kan tala om länge och från olika håll. Applåd!
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds