Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En ny morgon

  

det finns en ny morgon varje dag

som väcker mig, sänder en längtan

i mitt bröst

 

som får mitt jag att vakna, ta den

nya dagen i besittning, göra det bästa

av den, försöka ta till vara det som den

erbjuder mig

 

andas, njuta av den vakna tiden, den som

precis tagit sin början i morgonens första

gryningsljus

 

 

anits 22 augusti 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-08-22 16:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fint med vacker bild.
2012-08-28

  Alva Johnsson VIP

Din dikt andas harmoni och förnöjsamhet.
En bristvara i dag. Tyvärr!
2012-08-27

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-08-27

    Birgersdotter VIP
Väldigt fint och livsbejakande-Bravo
2012-08-27

    maija tuori

Fina rader "var dag är en gåva en underbar möjlighet."
2012-08-25

  Michaela Dutius
Så vackert uttryckt - varje ny dag är en ny början.
2012-08-25

  Bibbi VIP
Gillar.
2012-08-24

  Ljusletaren
Håller fullständigt med dig ... det är underbart att bara få och kunna välkomna en ny morgon/ kram
2012-08-23

  Lars Hedlin
Underbara morgon och härliga nya dag!
2012-08-23

  M M Mannheim VIP
Du skriver så fint och vackert, så upplyftande. När jag läser dindikt så blir jag så glad att jagkan möta dagen med tilförsikt! Kramen
2012-08-23

    ej medlem längre
Härliga morgon!
2012-08-23

  ULJO
Härlig inställning "i morgon är en annan dag"
2012-08-22

  ResenärGenomLivet VIP
Var morgon är ny...fint skrivet.
2012-08-22

  Christine Sabel
Härlig inställning till livet
2012-08-22

    Shush
Åh så vackert. Fina bilder du målar upp.:)
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP