Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7

Så låt mig leva i min illusion
Med drömmar och rosendoft
Utan att påpeka för mig
Att jag ser världen genom väggarna på en bubbla
För då jag rör den
Så spricker den
Och känslorna sipprar ut
Som var från ett infekterat sår.




Fri vers (Fri form) av FiiAFFs!
Läst 297 gånger
Publicerad 2012-08-22 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FiiAFFs!
FiiAFFs!