Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold

I tomrummen
lägger jag orden.

Svårsnärjda
med en underton av salt,
en svärta
fladdrandes i köket.

Det är den skarpsinniges spel,
att leka
med det osagda.

Varför
antyder du knivar
i magen på mig.






Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 378 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-08-22 19:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra ...
2012-09-15

    Katta70 VIP
Oooh.. Intensiv och förtätad!
2012-08-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underskön
2012-08-31

  Ninananonia VIP
Perfekt ;)
2012-08-23

  bittemi VIP
Mycket bra formulerat!
2012-08-23

  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra skrivet om det outtalade. Inte en rad ska vara annorlunda. Perfekt.
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds