Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring

Jag andas in
Trampar runt
På startbanan.

Det är idag som igår
I år som i fjol
Samma visa varje gång.

Och jag hör publikens röster
Och känner hur de väntar
På föreställningen

Som jag förbereder mig
För det oundvikliga
Startskottet.




Fri vers (Fri form) av FiiAFFs!
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-22 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FiiAFFs!
FiiAFFs!