Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkomsten

Så var vännen tillbaka

det sköna

var värt att vänta på.

Hon kom tillbaka

tidigare än jag trott

det var en överraskning

som gjorde mig glad.

Det som nyss var längtan

har bytts mot trängtan

efter hennes väna vänskap.

Att bara åter få se

hennes attraktiva ansikte.

Resten av henne

är bara bonus.

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-22 22:15



Bookmark and Share


  walborg
Innerligt och rakt
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP