Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kortis jag skrev för några månader sedan men var osäker på om jag ville lägga upp.


Olidlig uprepning

Varför ska man alltid ställa de frågor mest
som man absolut inte vill ha svar på
Som att be om regn under molnlös himmel
Att se in i spegeln och blunda
och hoppas att att det du ser har ändrats
när ögonen öppnas igen




Fri vers av Dwixel
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-22 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dwixel
Dwixel