Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristall

Så otroligt vacker den är

Stjärnljuset dansar på ytan,
i ett paradis av glittrande strålglans.
Den bjuder mig till att dansa efter,
och vem är jag att neka?


Så otroligt vacker den är

Varje steg frambringar musik,
den melodi till vilken vi dansar.
Ljudet får mina ögon att tåras,
men mina läppar att le.

Så otroligt vacker den är

Varje steg frambringar ett mönster,
som sprids i intrikata former.
Den väv av prisma som jag skapar,
men som jag borde förhindra.

Så otroligt vacker den är

Den svaga isen under mina fötter

Så oroligt skrämmande den är

Mörkret som lurar under ytan




Bunden vers av Dwixel
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-04 04:19



Bookmark and Share


  axveronika
Ja! Jättefin, lekande lätt och med en perfekt överraskning på slutet!
2014-01-04

  FiiAFFs!
Helt underbar! Jag älskar hur du använder dig av upprepningarba och hur du har kontroll på texten och språket utan att den för den sakens skull känns fängslad. Väldigt imponerande metaforer och bildspråk som inspirerar.
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Dwixel
Dwixel