Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åtta stycken sammanlagt, fyra stycken i år, en som är kvar och långsamt tynar bort


Svulst

Cancer
Så Jävla värdelöst det är
Cancer

Den kan förgifta ditt blod
Den kan ta över din urinblåsa eller magsäck
Få dig att tyna bort till ingenting

Cancer

Den kan vara en ofarlig knöl
men ändå suga livet ur dig
för att du inte var frisk till att börja med

Eller så kan den vara elakartad
och bara ge dig lidande
tills gränsen blir nådd

Tumörer
Helt plötsligt kan de vara där
där det tidigare inte fanns någonting

De kan skadas
De kan bli svarta och dö
som om den inte skadade dig tillräckligt som det var

Jag blir förföljd av det
Cancer

Till och med mitt stjärntecken är det
Cancer
Skulle det vara hemsk ironi från universum?

Cancer
Så jävla värdelöst det är




Fri vers av Dwixel
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-10 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dwixel
Dwixel