Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon den där

Alla känner någon som hon
Den där bekanta/vännen/syskonet
Som suger musten ur tillvaron
Suger all energi ur dig men aldrig ger något tillbaka

Hon som tror sig veta bättre än andra
Som klankar ner på alla andras egenheter
Men verkar totalt omedveten om sina egna

Hon som är självisk och elak
Som alltid är "offret"
Och måste vara i centrum

Hon som aldrig släpper in någon
Och sedan blir sur när folk slutar försöka
Som väntar sig att folk alltid ska vara där

Hon som säger nej till den kärlek som erbjuds
För att istället ge sin kärlek till de som inte vill ha den
Hon borde inse hur jävla patetisk hon är

Jag hatar henne
Allt hon gör och säger ger mig kväljningar
Jag hatar att se henne
Men det skulle vara svårt att leva utan spegel




Fri vers av Dwixel
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-17 18:31



Bookmark and Share


  FiiAFFs!
http://www.poeter.se/Las+Text?textId=1759170

2014-05-04

  Vitalis
.......wow.
Did actually not see that coming.

Bra skriven och med mycket känsla. I like it.
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Dwixel
Dwixel