Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsolen



Nattsolen dansar över månen

skymda äro de bakom moln

prasslande lekande


Framför dessa

några ensamma flygplanslyktor


Under dem

främmande länder

städer

som smyckar

vår Moder jord.




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-23 01:04



Bookmark and Share


  Jay Emard
Mhm, lätt att se det framför sig, hur man ser upp mot nattskyarna, och de ensamma flygplanen som försvinner bakom horisonten mot främmande länder, och ljusen DE ser från städerna på jorden.
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran