Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var vill jag vara

 

 

Jag kommer in i en grotta

där allt är så skönt

ljuvligt och vackert,

en njutning för kropp och själ.

Där inne

vill jag vara,

men något drar mig tillbaka.

 

När jag kommer ut

ur grottan

så väntar där,

det ljuvligaste av landskap.

Ser jag uppåt

ser jag

några vackra kullar

som reser sig upp.

 

Jag ser

ett slätt landskap

med böljande ängar

och neråt ser jag

en ljuvlig källa.

Där vattnet

stilla flyter fram.

 

Vet inte

var helst jag vill vara?

I den sköna

varma grottan

Eller i det sprudlande

vackra landskapet.

Där jag kan vila

mellan ljuvliga kullar.

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 1107 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-08-23 08:48



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord av ett paradis med bländande utsikt!
2016-03-13

  Amari
För mig, en mycket vacker, erotisk text!
Gillar!
2015-11-18

  aol
Levande vackert skaldat, blev berörd
2015-09-01

  Blomma-Stjärna VIP
ÅÅÅ JA - dikten ger utrymme för olika läsningar, som man kan vandra fram och tillbaka i
2015-03-13

  Nasrin
Varje ögonblick i livet är den bästa upplevelsen som ska ta varas på det.
Vackert text!
2014-04-26

  Connie
Vacker skön text att vila sina tankar i!
2014-03-21

  Helena C.W.
Vackert och sensuellt. Applåd!
2014-02-04

    ej medlem längre
sensuell och finstämd
tvetydig
,med lustans undertoner
gillas!!!
2013-10-31

    ej medlem längre
Vackert skrivet och kan läsas på två sätt... tvetydiga texter gillas!
2013-08-28

  Ninananonia VIP
Vackert..
2012-10-20

    ej medlem längre
sensuellt ... och levande
2012-08-28

  bittemi VIP
Härlig läsning!
2012-08-28

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-08-28

  Bibbi VIP
Kanske behöver Du både ock vid olika tillfällen.
2012-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det här kan nog tolkas på olika sätt...trevligt skrivet.
2012-08-23

  Heikki Hellman
Jätteskönt.....och det tycks att du skaldar så lätt och flytande! Du måste ha talang.
2012-08-23

  Maj-Lis VIP
Så vackert du målar ditt längtans landskap och grotta
2012-08-23

    ej medlem längre
Så vackra målande ord..tänker som Alvan..förhoppningsvis går de att kombinera..
2012-08-23

  alvan
Verkar vara ett ljuvt landskap du målar! Torde gå att kombinera... ;)
2012-08-23

  Alva Johnsson VIP
Gillar texter, där läsaren själv får måla tavlan.
2012-08-23

  walborg
Naturlyrik med bottnar
2012-08-23

  anits VIP
Så fint målar du dina ord
till en vacker tavla för mig som läser
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP