Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En riktigt härlig dag!

En riktigt härlig dag!

Ljumma vindar
lekfullt slingrandes
mot naken hud

Så vackert
naturen formar sig
dansar in i mitt
och andras hjärtan

Fyller oss med värme
till en riktigt härlig dag




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 371 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-08-23 09:36



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Naturskönt ...:)
2012-09-05

  Chawa VIP
Mitt leende sprider sig för varje rad. Varm och glatt att läsa!
2012-09-04

  Frökenfanny
En av få sommardagar ?!
2012-08-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att få läsa!
Dubbel glädje är
ju guld, lyckan
är Dig huld!
2012-08-28

  Ewa-Britt Nilson VIP

2012-08-28

  Linda CH VIP
Du skänker oss glädje med din fina entusiastiska dikt!
2012-08-24

  Linda CH VIP

2012-08-24

  Blåbäret
en avklädd enkelhet ger den största glädjen :)
2012-08-24

  bittemi VIP
En riktigt varm och fin text!
2012-08-24

  anits VIP
En underbar dikt
som man blir glad av
2012-08-24

  Maiah VIP
gör ett glädjeskutt av denna glada text!
2012-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
En härlig dikt...blir glad...
2012-08-23

  mare VIP
Låter underbart ;)
2012-08-23

  NågonAnnans
...Då, när man riktigt känner livet i sig...Vackert min vän!
2012-08-23

  Alva Johnsson VIP

Att njuta av naturen i all dess skönhet och alla dess skiftningar är en lisa för själen.
2012-08-23

    ej medlem längre

Ger livskraft ,,,
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin