Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falling down!

Falling down

Losing my breath
in the mist of tomorrow

Could i be the trusted one?

Remember me again.........




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-23 09:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert...
2012-09-05

  Hanna Mari Wallin
Texten berör på djupet...


2012-09-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Falla ner
är en sak
men att ta sig
i sin bak komma igen
är en stor sak
ett under min vän...
2012-09-04

  anits VIP
Fina rader, det gäller att ha tålamod
2012-08-24

  mare VIP
Tålamod, och förtröstan..
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin