Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom när trollsländan flög sin väg


TROLLSLÄNDAN

  

när jag öppnade porten

steg ut på gården

kom den emot mig

trollsländan

 

den var så vacker där den flög

det glittrade om den i solens sken

 

den flög fram och tillbaka

över gången där jag gick

så kom den rakt emot mig

girade precis innan den

nuddade mig

 

så försvann den jag gick in

i soprummet med det jag hade

när jag kom ut och precis stängt

dörren, så var den där igen

trollsländan

 

jag gick förbi bärbuskarna

stannade åt av dom bär som

fanns, då var den där igen

flög runt omkring mig

 

när jag så kom till porten

var på väg att gå in, så fanns

den där igen, flög runt mig

flera gånger

 

jag fick en känsla av att

trollsländan hade en hälsing

till mig, en stark känsla

av att någon hälsade till mig

genom den vackra

trollsländan

 

 

anits 21 augusti 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-23 23:47



Bookmark and Share


    maija tuori

Sagolik vackert ,känner igen kännslan..
2012-08-25

  Michaela Dutius
Vilken underbar upplevelse du skildrar så magiskt och så vackert
2012-08-25

  Anya VIP
Fin text med andligt budskap. Tanken känns igen.
2012-08-24

  Eva Helene VIP
Så vackert och magiskt!
2012-08-24

  aol
dom vaktar revir, men jag tror i det här fallet på en hälsning till dej, kram vännen så fint jordnära skriftat,
2012-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Tror nog att du fick en fin hälsning...
2012-08-24

  poetryGirl
trollsländor är mina favoriter, så gåtfullt romantiska som de är..
2012-08-24

  ULJO
Vilken fin upplevelse. Trollsländor som är så gåtfulla
2012-08-24

  Bibbi VIP
Fin tanke.
2012-08-24

    ej medlem längre
Var hälsad å tolka ett budskap kanske någon bön! My fint!
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP