Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förberedelsetid

Spegelblank vattenyta
Känsla av stillhet
Solen lyser upp ytan.
Dansar sin dans

Båtar
Skär genom vattnet
Glider fram i stillheten
Är ett med naturen

Rester av den sommar
Som försvann
Finns kvar

Sakta
Försvinner den
I ett landskap som föbereder sig
För en annan skrud




Fri vers av AA VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-24 00:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om dina ord...ser fram mot kommande dagar...
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP