Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nycklar till frihet

Vindarna för bort oss
till obesökta platser
nyfikna följer vi skaran
mot outforskat mål

Vi är några diamanter
oslipade men lyckliga
sammanslingrande går vi
mot den gryende dagen

Tiden för oss samman
de dimhöljda dalarna
blinkar mot gryningen
och nyfikenheten lever

Det kanske är en dröm
en kärlekens skapelse
nyponbuskarna blommar
där vi dansar i ljuset

Vi rider på rivna stormar
oceanernas drömmar
känslorna eskalerar
när morgon möter natt

Det finns ingen ånger
bara fladdrande segel
plågornas själasörjare
när nyfikenheten söker

Nycklarna till frihet
har vi en gång funnit
den där morgonen
då våra händer möttes




Fri vers av ULJO
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-24 04:31



Bookmark and Share


  Magica VIP
Vackert!
2012-08-28

  Eva Helene VIP
Vackert, lite drömskt detta!
2012-08-24

  bittemi VIP
En glädje att läsa denna fina dikt!
2012-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Fin läsning...
2012-08-24

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
skaldat
2012-08-24

  Chawa VIP
Som att kasta sig ut i det okända. Vackert!
2012-08-24

  Yrre VIP
Jättefin text detta!!
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO