Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Partiers representanter; -Skärp er!


Inför nästa val


Vad händer om vi inte röstar alls?

Bara ställer oss och skrikande ger hals?

Belamrar gator, torg och dansar vals?


Visar att vi fått nog av antirespekt!

Att vi alla vill dela rikets intäkt!

Att vi vill se rättvisans prospekt!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jack E. Gladh VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-25 16:51



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
"De som inte röstar" är Sveriges
tredje största parti.
Kan förstå det på sätt och vis.
Kommer förmodligen att rösta
för egen del. Har alltid gjort det.

2012-08-28

  Magica VIP
Röstar man inte så kan man inte komma och klaga sen heller.
Tycker att oavsett vad man röstar på så ska man iallafall rösta, varje liten röst är betydelsefull! Dansa och skrika kan man göra ändå! :)
2012-08-28

  Anders Nordlander VIP
klart att man ska rösta, det är en rättighet vi har. Finns människor som inte vill nått hellre än att kunna få rösta.
2012-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag slutade rösta för många år sedan och kommer aldrig att rösta igen. OAVSETT hur indignerade alla politiskt korrekta viktigpettrar och uppblåsta mallgrodor blir.
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST