Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt.

Målar väggar med ditt namn.
Midnatts timman i min famn.

Minnen lagda i böcker på hyllans topp.
Alla händelser av oss, utan något stop.

Sliter bilderna av dig från väggen ned.
Packar dem fint i ömsom led.

Sömnlös i decenium och mer.
Andning sjunker allt lägre ner.

Följer dig, likt en jakt.
Känner dig, hjärtan i takt.

Likt blommor mot solen ljus, du bringar värmens rus.

Vi två, försöker nå, ska gå, hoppas på att lyckan få.

Din röst klingar ännu kvar.
Dränker bort mina tankars svar.
Sorgen sänker sig.
Dräper mig.
Andas ej.

Korpen på Fjärils jakt, lägger sitt hjärta på slakt.
Ogräs flyger högt i skyn, rosor gror i djupa dyn.




Fri vers av Vitalis
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-25 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitalis
Vitalis