Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen

En atmosfär
En värld
Som har blivit tärd
På en färd
Någonstans lång borta
En plats, en jord
Det har skett mord
Men nytt liv har också fått se världen ljus
Hört havets brus
Och vindens sus
Sprakande färger har åter svävat omkring i världen
Gryning och skymning har kommit och gått
Ännu en natt skimrar stjärnorna på himlen
Ännu lyser månens sken upp mörka platser
Ännu sprids det vänskap och kärlek i världen
Och dessa ting ska bestå
Evigheten fortsätter att existera
Likaså intet
Återigen ska världen grönska




Fri vers av MoonCalled
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-25 23:54



Bookmark and Share


    hver=gufa
Vakkert o fölsomt dikt
Jag skriver nu som hver Mbk
2012-09-21

  Lena Själsöga Keijser
djup insiktssannhet
andas dina ord

Tack
2012-09-02

  Drömfångare
"Evigheten fortsätter att existera"


Jag bara älskar den här meningen!
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

MoonCalled
MoonCalled