Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria, se din son

Jag har sett din son
gjorde det i går,
och en annan gång idag.
Han var sig lik
som han alltid varit.
Med de snälla 
och vemodiga ögonen.

Med en kropp märkt
av så mycket lidande.
Det bleka ansikte
med sin trötta blick,,
men ändå så levande.

Han såg upp
mot dig, Gud.
Som om han frågade
var du var.
Men du var där
och led med honom.

Övergav honom inte
och du inte överger oss
Du är där för att
bära oss,
när vi inte orkar själva.

Jag har sett din son
gjorde det i går,
och en annan gång idag.
Han var sig lik
som han alltid varit.
Med de snälla 
och vemodiga ögonen




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-26 00:58



Bookmark and Share


  walborg
Skönt att läsa detta
2012-08-26

  Bibbi VIP
Så fint.
2012-08-26

    ej medlem längre
Ett härligt möte...
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP