Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara fri

Jag vill inte

läggas i någon kista,

när jag dör.

 

Jag vill inte

ligga under jord,

när jag dör.

 

Jag vill vara

fri som vinden

fri som fågeln i skyn.

 

Jag har varit instängd

i den själ som var jag.

Den var mitt hem

här på jorden.

 

Men när jag dör

vill jag vara fri

att sväva genom rymden

Som Guds fria själ.

Inte vara bunden

av jordisk girighet

ondska och har.

 

Jag vill vara

fri som vinden

fri som fågeln i skyn.

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-26 01:11



Bookmark and Share


  haw
Jag känner detsamma. Underbart att läsa och ger vackra bilder i huvudet
2012-08-27

  Bibbi VIP
Har samma önskan.
2012-08-26

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...frihet är något att sträva efter...
2012-08-26

  Pirjo VIP
..men blir det inte så då..
2012-08-26

  M M Mannheim VIP
Det skulle jag gärna ha gjort, Nu när jag har läst din.
2012-08-26

  mare VIP
Blev du inspirerad av min senaste dikt ;)
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP