Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon - kan det vara jag

 

 

Hon skriver

så vackert

Som bara

en poet kan.

 

Kan det vara

till mig

hon skriver

 

Vill så gärna tro det

för det är

så vackert

som hon skriver

 

Men det är nog

till någon annan

som hon skriver

Fast jag tolkar

att det är jag.

 

För hon skriver

så varmt,

hennes finna ord

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-26 01:18



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Fint skaldat om en fråga som jag har också ofta tänkt på! Sparar texten
2012-08-27

  walborg
Längtan till en relation, inte bara projektion
2012-08-26

  Bibbi VIP
Önsketänkande.
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP