Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dkten skrev jag tidigt 2000 tal som någon lagt upp på en hyllningssajt till en ung man som dött av ett brott. Alldeles för ung. Först blev jag arg att de"stulit" den utan att fråga. Men sedan jag läst hyllningssajten blev jag stolt.


Jag är rädd!

 

Jag räds livet

som för mig närmare döden.

Jag räds stunden

som är förberedd för mig.

Jag kan älska livet

men är bara givet mig som en gåva.

Jag tror på den guden

som förlöser mig.

Jag tror!

I det sista ögonblicket

den sista stunden,

delar ljuset som kommer,

sorgens mörker.

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-26 01:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2012-08-28

  walborg
En längtan till en fridfull övergångn- fin text
2012-08-26

  Bo Himmelsbåge
... räds icke ... ! ... ljuset finns där ... och välkomnar Dig ... en fin och inkännande dikt ...
2012-08-26

  Chawa VIP
Räds inte... Fin dikt!
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP