Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte du?

Du skyller inte ifrån dig,
du andas ditt liv.

Kärlekshjärta under stickatgarn,
Februaris vackraste barn.

Du förstår det inte, du svek mig så otroligt,
knäckte min värld itu.
syrefattigt bönade mitt hjärta efter dig.
Det gör det ännu.

Du är flaskposten som aldrig flyter in till strand.

Solen som aldrig någonsin går i moln.

Regnet som inte kan sluta droppa.

Vännen som aldrig lämnar mitt hjärta.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-26 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann