Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från det himmelska fästet

Flyg med mig

till det himmelska fästet

för att se vår värld

från ett annat synsätt

och begrunda

det sätt vi lever på

på vår jord.

 

Allt ser annorlunda ut

från ovan

så flyg med mig

till det himmelska fästet.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-27 11:19



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Jag henkar på ... någon med som ska med ;.)
Fritt tänkande och fritt överskådande ... bravo /kram
2012-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert skrivet..."allt ser annorlunda ut från ovan"...
2012-08-27

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-08-27

  Chawa VIP
Så gott att läsa! Från ovan syns inga gränser - det enda som Är - är en blå helt gudomlig paradiskula som svävar i det tysta världsalltet...
2012-08-27

  walborg
Distans ger perspektiv på verkligheten
2012-08-27

  Alva Johnsson VIP

Försöker faktiskt ibland betrakta "von oben" vad vi människor och främst jag själv, sysslar med. Får ett annat perspektiv, precis som Du skriver.
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP