Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han drömmer




han drömmer hennes stigar
i solmolnshänder


lyfter
hennes dok

av malströmmar


ögonblomma i hans hand


han löser bältet
av silversmides
pärlamorsöm


hans fingrar följer
linjers hudskimran


hon vänder undrande
ansikte till


där de stora djuren beta

bärandes
solmolns

eftertraktade lockar



han lyfter hornen

i ögonen
synes

solstänk glimra

av


drömkvinnan




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-27 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser