Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under


Jag söker ro
i skuggan av snärjgräset
Stilla vaggad
Iaktagande världen
Underifrån
Allting samlas här
på den plats
där benen nynnar
Blåskimrande
Sälarna lägger öga
till min trötthet
Nos mot hjärta
Hjärta mot nos
Jag flyter undan
men inte bort
i stillheten

Återkommande




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-27 15:07



Bookmark and Share


    Klas Nilsson
AgnesP. Jag tycker dina dikter är underbara! Här med! Jag har blivit ett stort fan av dina dikter!
2012-08-27

  M M Mannheim VIP
Poesi som får läsaren att begrunda, att söka sig bakom texten.
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP