Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två skrivarvänner som funnit varandra i diktens värld.


Bara för dig

Du fyller mig

med din åtrå

som jag fyller dig

med min.

Du fyller mig

med uppdiktad kärlek 

som jag fyller dig

med min.

Du skriver dikter

som väcker mig

ur min slummer.

Du klär av mig naken

redo för den kärlek

som fyller våra rader.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-27 15:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker skaldat, tänk så de kan
bli ibland
2012-09-02

  Heikki Hellman
Vackert skaldat. Du har blivit eld och lågor för poesi!
2012-08-27

  Ljusletaren
Tänk så det kan gå för en del ibland ;.)
Fint skrivet/kram
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP