Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasins gudinna

Vid ditt skötes krona

vill jag fånga evigheten

Och finns det bakom den

ett svart hål

som för mig bortom 

universums rymd.

Undan ljuset av 

vår värld .

Är du ett berg

att bestiga.

Att därifrån se ut

över kosmos.

 

Så ser jag dig

som du verkligen är

en gudinna

ur min fantasi.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-27 16:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina Rader
2012-09-02

  poetryGirl
fint skrivet
2012-08-27

  Ljusletaren
Wow ... stort och mäktigt!
Mäktiga ord med kraft och med viljan att se mer än det vi ser ;.)
Gillar och gillar mycket/kram
2012-08-27

    Klas Nilsson
Finstämd. Gillar den!
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP