Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stämpel


Jag är en av de ofrivilliga
en av dem som inte alla förstår sig på

Innan jag hinner förklara
att vi alla bär på energier
och att den olikhet som är hos
varje levande individ
är just det som ger oss
den särprägel vi besitter,
har du redan hunnit
sätta din stämpel,
innan du ens läst denna sista rad




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-28 04:06



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Tänkvärda ord!
2012-08-28

  Jack E. Gladh VIP
Finner det nog ganska svårt
att "stämpla" dig. Blir nyfiken
på fortsatta alster. Tänkvärda
ord påminnande om att olikhet
ofta innebär charm, livsbejakelse
och ett starkt vapen mot tråkighet.
:)
2012-08-28

  Niclas Petersson VIP
Träffande.
Och tänkvärd.
Gillar.
2012-08-28

  Elwania
även sändaren
är ju ett detta fallet inställd
"non reception"

Visst är vi unika
we are all in the oneness
2012-08-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
detta är en självklarhet

men det verkar vara väldigt få som förstår
eller agerar som om de förstår
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP