Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste peppa mig själv för nu är semestern snart slut och det är redan kallt, burr :-(


Hoppingivande

Vardagen närmar sig.
Ska hoppa upp på lätta steg när väckningssignalen ljuder som bjuder upp till ny dag och nya möjligheter.
Se höstens färger i naturen och turen kanske ligger på lur bakom nästa hörn.
Här sitter jag och du är ju så nära bara ett par knapptryckningar bort och fågelvägen ett fåtal mil, ingenting för en bil.
Ett par resor till detta år och sedan går det mot vår och kanske vi ses när vi båda far iväg fast åt olika håll.
Det blir nog bra trots att det igår och idag var en temperatur som på Grönland ungefär.




Fri vers (Fri form) av wildah
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-28 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant skrivet
2012-10-05

    ej medlem längre
Mysigt det här och återigen med finess och list...Saknas bara en dubbelmening på titeln..

Mycket bra!
2012-10-05

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att du är hoppfull...då går allt mycket bättre.
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah