Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en soldat i fortsättningskriget i Finland


En stilla flört

 


Du sitter i en eka på sjön
drömmande ser du på din käresta
som sitter i aktern.
Ser mot en framtid med henne,
du glömmer bort maskinpistolen 
som ligger i ditt knä.
Skulle vilja att den var en blomsterbukett
att ge till flickan.

En stilla flört
innan kriget kallar.
Din framtid kanske blir en kall död
bortom Svirfloden.
Men just nu några stunder av kärlek,
en stilla flört,
i en eka på en sjö i Västra Nyland.
 



Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-28 21:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket gripande och vackert skaldat
2012-09-02

  walborg
Gripande stark scen
2012-08-28

  Bibbi VIP
Smärtsamt berörande.
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP