Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten är djupare än man först tror, hoppas någon kan urläsa det.


Tidsmaskin

Då jag kommer på
att jag är mig själv
är när jag ser
mig i spegeln och
ser någon annan




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-29 16:51



Bookmark and Share


  LassO
och vem se du då? ;=)
2012-08-30

  Anders Nordlander VIP
En drömbild kanske?
2012-08-30

  M M Mannheim VIP
Det var en fin liten dikt! Ibland kan det kännas så när man ser sig själv i spegel. Det känns samma när man ser hur världen har blivit, man känner inte igen sig.
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP