Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djup




djup andas jordarnas fukt
nattens mjuka regn
slumrar i vindens milda ögon




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-29 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Levande natutskön
2012-08-30

  kråkan VIP
vackert..
2012-08-30

    ej medlem längre
Att vind har en blick, tilltalar mig
så självklart måste de ögonen vara milda.
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser