Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden av henne

Så ser jag henne på bilden

hon sände  mig 

och jag känner för henne

samma som jag gjorde

första gången jag såg den.

Vad kan en bild

säga om en människa,

ger  den en rättvis bild. 

För mig som ser den

ger den mig

en bild av personen

enligt mig uppfattning.

Någon annan 

får en annan bild.

Men nu är den här bilden

min bild.

Så då gäller det 

vad jag känner för henne

på bilden. 

 

Just så!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-30 22:19



Bookmark and Share


  anits VIP
En text med mycket kärlek i
2012-09-02

    ej medlem längre
Någon att älska!
2012-09-01

  poetryGirl
fyllt av kärlek
2012-08-31

  Bibbi VIP
Exakt:-)

Du får mig att le åt Din kluriga formulering.
2012-08-30

  walborg
Den subjektiva känslan är alltid sann eller falsk, tankarna kan vara rätt eller fel - här har tankarna bestämt att känslan är sann
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP