Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septembersång

 

sommaren dör

i utdragna självmords

danser med gulnad

andedräkt

 

mina viktlösa steg

har sedan länge förlorat

förmågan att hata

 

sommaren dör

och rymdernas

eviga valsång

 

skymtar  oss i

ögonvrån

 

ler




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-31 15:52



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar avsnittet om viktlösa steg som förlorat förmågan att hata
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin