Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fenix


Jag reser mig ur askan
skakar av mig
resterna av igår

Återuppstår




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-01 01:44



Bookmark and Share


  erkki
Härlig Haiku-känsla, utan att vara det. Fint!
2012-09-17

  Annie b'larsson VIP
You beautiful spirit - "sail on silvergirl"...
2012-09-01

  ULJO
Det gjorde du rätt i, framtiden väntar.
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP