Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är bra

Visa upp vad du har

göm dig inte i sanden

som strutsen gör.

 

Kom fram

och visa vad du har.

Det du har är inte sämre

än vad andra har.

 

Ja kanske till och med bättre

än andra.

Du har kraft

att visa dig vad du har.

 

Kanske till och med

har du värden

som ingen annan har!

 

Du kan inte bekräfta det

annat än

genom att visa upp dig.

 

Kom fram och visa dig

världen väntar

på dig.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-09-01 23:45



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
En fin uppmaning till alla dem (oss) som inte tror sig själv om att våga. T.ex inom poesin. Säkert ligger många"pärlor"gömda i den berömda byrålådan.
2012-09-04

  Anna*
Alla har något som ingen annan har! Fint!
2012-09-04

  Änglaögon
Tack för fina rader, tror att jag behövde få läsa dessa rader en dag som denna...
2012-09-03

  Ljusletaren
Underbart ordat!
Alla vi har ett fint egenvärde som är värt att visa upp/ kram
2012-09-03

  Svirran
Inom sinom tid ska jag visa vad jag har o kan åstadkomma. Jag har stora planer. Vackert skrivet. Inspirerad.
2012-09-03

  walborg
Underbar text om uppmuntran
2012-09-03

  Bibbi VIP
Min rektor på folkhögskolan som jag gick i unga år lärde oss att "Alla människor har något bra som ingen annan har."
Applåd och bokmärke!
2012-09-03

    ej medlem längre
Ibland kan en paus vara riktig...medans man samlar sig å söker efter mod å kraft...
2012-09-02

    svarta ängeln
Tror att man oftare behöver påmina sig sj om dessa vackra ord!
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP