Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill vara din lisa för själen


Kär lek, snarare kärt allvar

Jag vill vara din lisa för själen, den som inger dig tillit och kärlek, men kanske vill du vara en björn i idé och jag gör dig en björntjänst om jag väcker dig, du kanske vill sova i lugn och ro i ditt bo.
Tomt i hjärtat kan man tro när man lagt sig ner i sin stilla ro men det är bara för att man stängt porten till kammaren där kärleken bor. Det gror långt där inne och i ens sinne finns du mest hela tiden.
Tiden går men detta sår i själen läks aldrig i detta livet. Det är nog givet att om det är djupt och sant med en ordentlig sårkant så är det kärlek. Kär lek, snarare kärt allvar men för det kan jag vara din kära vän och sen vet ingen alls vad som händer.




Fri vers av wildah
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-02 17:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här är helt enligt min smak vad gäller gömda rim och finesser. Du använder helt klart båda delarna av hjärnan här - både intellektuellt och kreativt!
2012-10-05

  Lena Själsöga Keijser
läser dina vackra ord
samt befinner mig helt plötsligt vid havet
eller vid en sjö
vari orden är vågornas vävande rörelse

vackert

tack
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah