Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finnkampen

 

 

Ser Finnkampen på TV

härligt att se de svenske tappra männen.

Och tänk vilka poäng det skulle bli

om man skulle räkna med

de finlandssvenske .

 

Skulle egentligen

vara trelandskamp!

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-02 18:03



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Nämen du glömde ju av de svenska tappra kvinnorna ;.)
Kanske vi slår ihop hela Norden *ler*

/kram
2012-09-03

  walborg
Spännande tanke ...
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP