Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själseldsvingar




sitter i regngrotta
sluter ögon
en droppe stannar i luften
kan du känna
djupt
*
vingar håller om fågeln svävar skådande
ser markernas rörelser
ser vida stigarnas sträckning
ser din väg
*
droppen hänger kvar
vad
ser du
ringar från min inre själseld vidgas




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-02 20:05



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Suggestivt och gåtfullt. "Surreal".
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser