Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten


Döden är inte ett fall
bara en konsekvens
av ett bläddrande

Förbi




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-03 14:41



Bookmark and Share


    J. Herward


hm... Klurig... Jag gillar det.
2012-09-03

  Tarantaran
..eller fladdrande...
flammande...
blinkande..
tindrande..
glänsande..
blänkande..
svischande
svindlande..
virvlande .......
;)
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP