Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut i ljuset

Vandrade ut i ljuset
Trampade längs ändlösa stigar
Fyllde lungorna med frisk luft
Njöt av nuet

Vandrade ut i ljuset
Solen blänkte i det spegelblanka vattnet

Kände resterna av en sommar smeka mig
Omfamnade
Något slags krampaktigt farväl

Vandrade ut i ljuset
För att ta hand om denna stund




Fri vers av AA VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-04 00:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Värdefullt...
2012-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Låter som en lycklig stund...
2012-09-04

  Linda CH VIP
Vacker ögonblicksbild! Fint formulerad.
2012-09-04

  mare VIP
Låter så lik min dikt, Fångar ljus..
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP