Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tider

Ser inskränktheten
I detta förfinade samhälle
Där människors bekymmer och problem
Behandlas som åkommor
Som ska åtgärdas
Med enkla metoder
Gärna evidensbaserade
För då ger det garanti

Den karta som skissas av experter
Med evidensen som riktvärde
Stämmer inte överens med terrängen

Terrängen är inte evidensbaserad
Den är segregerad, manipulerad
Full av hinder, strukturer, stuprör,
Helheten är borttappad

I detta moras ska människor
Hitta sin väg





Fri vers av AA VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-04 00:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
väcker tankar..ja det är mycket som är snett galet i samhället... hoppas att människor protesterar så att människan får ett värde igen.. ibland känner man sig som en produkt ... som ska värderas...i pengar...man måste dessutom producera..och prestera hela tiden.. varför är man inte värdefull när man bara är som man är..
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP