Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri form om


Jag känner hela historien

Hur framför räknas mer än bakom
Hur ytan slickas i hopp om
Hur man förvandlas till osynlig

I ett andetag

Det är ju namnet, arvet,
the connections
Inte jag men dem

----

Försiktighet

----

Stranden jag finner är fin

För bara fötter och nakna tankar
För sammanbrott och sammanfall

Om du kommer

Kan vi skriva dikter i sanden

Tills regnet kommer
och piratskeppet lägger till

Eller tills vi får lust att...
Du vet...

Räkna hattar

----




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-04 14:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gladlynt lättsamt djupförande filosofiskt
2012-09-06

  prinscess VIP
fint skrivet
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP